• Hoge korting %
  • Echt Barnsteen
  • Zilver 925
  • Veilig betalen

Nasza Polityka prywatnosci i plili cookies

 

 

Amber Tales bardzo dba o Twoją prywatność.

Dlatego przetwarzamy tylko te dane, których potrzebujemy do (ulepszania) naszych usług i uważnie obchodzimy się z informacjami,

które posiadamy na Twój temat zebrali nasze usługi.

Nigdy nie udostępniamy Twoich danych stronom trzecim w celach komercyjnych.

Niniejsza polityka prywatności dotyczy korzystania z serwisu i świadczonych w nim usług z Amber Tales.

Data wejścia w życie tych warunków to 16.02.2021 wraz z opublikowaniem nowego wersja unieważnia ważność wszystkich poprzednich wersji. Niniejsza polityka prywatności opisuje, jakie informacje o Tobie są dostarczane przez nas są zbierane, do czego te dane są wykorzystywane,

z kim i na jakich warunkach dane mogą być udostępniane stronom trzecim.

Wyjaśniamy Ci również, w jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane przechowujemy i w jaki sposób chronimy Twoje dane przed nadużyciami

i jakie masz prawa w odniesieniu do by dane osobowe, które nam przekazujesz.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące naszej polityki prywatności, skontaktuj się z naszą osobą kontaktową w sprawach dotyczących prywatności, dane kontaktowe znajdziesz na końcu naszej polityki prywatności.

O przetwarzaniu danych Poniżej możesz przeczytać, w jaki sposób przetwarzamy Twoje dane, gdzie je przechowujemy lub zlecamy

, które techniki bezpieczeństwa, których używamy i dla których dane są przejrzyste.

Oprogramowanie sklepu internetowego

Jouwweb

 

 

Nasz sklep internetowy został opracowany przy użyciu oprogramowania firmy JouwWeb.

Dane osobowe, które podajesz w naszym imieniu dostępne dla nas usługi są udostępniane tej stronie.

JouwWeb ma dostęp do Twoich danych, aby zapewnić nam wsparcie (techniczne), nigdy nie wykorzystają Twoich danych w żadnym innym celu. JouwWeb jest zobowiązany do podania odpowiednich informacji na podstawie zawartej z nimi umowy podjąć środki bezpieczeństwa.

Te środki bezpieczeństwa polegają na zastosowaniu szyfrowania SSL i silną politykę dotyczącą haseł.

JouwWeb wykorzystuje pliki cookie do zbierania informacji technicznych z w związku z korzystaniem z oprogramowania żadne dane osobowe nie są gromadzone i / lub przechowywane.

JouwWeb zastrzega sobie prawo do udostępniania zebranych danych we własnym interesie aby jeszcze bardziej ulepszyć usługę.

Perspektywy Korzystamy z usług Outlooka w naszym stałym biznesowym ruchu pocztowym.

Ta impreza ma podejmij odpowiednie środki techniczne i organizacyjne, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie i korupcji Twojego 

naszego jak najwięcej danych.

nie ma dostępu do naszej skrzynki pocztowej, a my obsługujemy cały nasz ruch pocztowy poufny. Procesory płatnośc

 

 

Dane osobowe, które przetwarzamy:

 

Amber Tales przetwarza Twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub sam je udostępniasz.
Specjalne i / lub wrażliwe dane osobowe, które przetwarzamy
Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu gromadzenia danych o osobach odwiedzających witrynę w wieku poniżej 16 lat.
Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekuna.
Nie możemy jednak sprawdzić, czy odwiedzający ma więcej niż 16 lat.
Dlatego radzimy rodzicom angażować się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zebraliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tej zgody, skontaktuj się z nami pod adresem info@ambertales.eu,
a my usuniemy te informacje.
W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe Amber Tales przetwarza Twoje dane osobowe w następujących celach:
 
- Obsługa płatności - Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej
- Aby móc zadzwonić lub wysłać e-mail, jeśli jest to konieczne do wykonania naszych usług
- Aby poinformować Cię o zmianach w naszych usługach i produktach
- Aby zaoferować Ci możliwość założenia konta
- Aby dostarczyć Ci towary i usługi Amber Tales analizuje Twoje zachowanie na stronie w celu ulepszania strony oraz dostosowania oferty produktów i usług do Twoich preferencji.
- Amber Tales śledzi Twoje zachowanie podczas surfowania na różnych stronach internetowych, dzięki czemu dostosowujemy nasze produkty
i usługi do Twoich potrzeb.
- Amber Tales przetwarza również dane osobowe, jeśli jesteśmy do tego prawnie zobowiązani, takie jak informacje, których potrzebujemy
do naszego zeznania podatkowego.
 

 

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji Amber Tales bierze odpowiedzialność w oparciu o zautomatyzowane decyzje dotyczące przetwarzania w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla ludzi.

Są to decyzje podejmowane przez programy lub systemy komputerowe, bez angażowania osoby (np. Pracownika Amber Tales).

Amber Tales korzysta z następujących programów lub systemów komputerowych: #use_explanation

Jak długo przechowujemy dane osobowe?

Amber Tales nie przechowuje Twoich danych osobowych dłużej, niż jest to absolutnie konieczne do osiągnięcia celów,

dla których Twoje dane są zbierane.

Używamy następujących okresów przechowywania dla następujących (kategorii) danych osobowych: # retention_period Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim Amber Tales Jewelry dostarcza tylko osobom trzecim i tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wypełnienia obowiązku prawnego.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy Amber Tales wykorzystuje funkcjonalne, analityczne i śledzące pliki cookie.

Plik cookie to mały plik tekstowy, który jest przechowywany w przeglądarce komputera, tabletu lub smartfona podczas pierwszej wizyty

na tej stronie.

Amber Tales wykorzystuje pliki cookie o czysto technicznej funkcjonalności.

Zapewniają one, że witryna działa poprawnie i, na przykład, zapamiętane zostaną Twoje preferowane ustawienia.

Te pliki cookie służą również do prawidłowego działania strony internetowej i jej optymalizacji.

Ponadto umieszczamy pliki cookie, które śledzą Twoje zachowanie podczas surfowania, abyśmy mogli oferować dostosowane treści i reklamy. Podczas Twojej pierwszej wizyty na naszej stronie poinformowaliśmy Cię już o tych plikach cookie i poprosiliśmy o zgodę na ich umieszczenie. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając przeglądarkę internetową tak, aby nie przechowywała już plików cookie.

Ponadto możesz również usunąć wszystkie wcześniej zapisane informacje za pomocą ustawień swojej przeglądarki.

Aby uzyskać wyjaśnienie, zobacz: https://veiliginternetten.nl/themes/situation/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

 

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

 

Masz prawo wglądu, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych.

Możesz to zrobić samodzielnie, korzystając z osobistych ustawień swojego konta.

Przysługuje Ci również prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych lub wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych przez naszą firmę oraz prawo do przenoszenia danych.

Oznacza to, że możesz skierować do nas żądanie przesłania danych osobowych, które posiadamy o Tobie w pliku komputerowym do Ciebie

lub innej wskazanej przez Ciebie organizacji.

Jeśli chcesz skorzystać z prawa do sprzeciwu i / lub prawa do przenoszenia danych lub jeśli masz inne pytania / uwagi dotyczące przetwarzania danych, wyślij określone żądanie na adres info@ambertales.eu.

Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o dołączenie do wniosku kopii dowodu tożsamości.

Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa do odczytu maszynowego, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer służbowy (BSN) w kolorze czarnym w tej kopii. Ma to na celu ochronę Twojej prywatności. Amber Tales odpowie na Twoją prośbę tak szybko,

jak to możliwe, ale w każdym razie w ciągu czterech tygodni.

Amber Tales pragnie również podkreślić, że masz możliwość wniesienia skargi do krajowego organu nadzorczego,

holenderskiego organu ochrony danych.

Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Jak zabezpieczamy dane osobowe Amber Tales poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji.

Jeśli masz wrażenie, że Twoje dane nie są odpowiednio zabezpieczone lub pojawiają się oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub pod adresem info@ambertales.eu